Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будувати велодоріжки в Миргороді допоможе обласний бюджет
2016-11-16

Проект "Будівництво велосипедних доріжок по вулиці Гоголя в місті Миргороді Полтавської області" - у числі переможців обласного конкурсу місцевих громад. З обласного бюджету місто отримає 500 тис.грн. фінансової допомоги, - повідомили заступник міського голови Сергій Павленко та начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради Тетяна Усик, які захистили цей проект в Полтаві.

Загальна вартість даного проекту складає 1 млн. грн. Фінансування проекту планується за рахунок коштів обласного та міського бюджету: по 500,00 тис. грн. Відповідно до зведеного кошторисного розрахунку, вартість об'єкта будівництва велодоріжок по вул. Гоголя в м. Миргород, загальною протяжністю 5,51 км, становить 6390,419 тис. грн. Будівництво вело доріжки в 2017 році буде першою частиною загального будівельного об'єкту, протяжністю близько 1 км.

Відповідно до Положення про обласний конкурс переможців визначила Рада конкурсу, до якої увійшли депутати обласної ради, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. За результатами конкурсу перемогу здобули 50 проектів з 81 поданого. Вони отримають кошти з обласного бюджету для реалізації своїх ідей на місцях.

Реалізація таких проектів - це ефективний спосіб для поліпшення соціально-економічного становища передусім сільських територій. "Один із головних акцентів цьогорічного конкурсу є підтримка саме міжмуніципальної співпраці, коли громади, шляхом спільного фінансування зможуть реалізувати свої плани", -  говорить голова конкурсної комісії, голова обласної ради Олександр Біленький.

- Конкурс громад - це реальний шанс селам, селищам, районам отримати кошти на співфінансування з обласного бюджету. Це наша допомога у спільній справі розбудови територій. Головне, щоб це був конкурс розвитку. Одна справа повісити лампочку на стовпі, а інша справа - зробити так, щоб ця лампочка була енергоефективна і заощаджувала місцевий бюджет. Наступного ж року реалізувати свої ініціативи матимуть змогу більше громад. Члени конкурсної ради, за моєю пропозицією, будуть звертатись до обласної ради з проханням збільшити бюджет конкурсу на 10 мільйонів гривень, - повідомив голова обласної ради Олександр Біленький.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]