Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будь видимим – будь в безпеці!
2019-09-16

Під таким гаслом відбувся майстер-клас з виготовлення світловідбивних флікерів у рамках міського велопараду з нагоди Дня міста. На фінішній точці машруту, якою було обрано стадіон "Старт", учасників велопараду чекали волонтери молодіжної міської організації "За нами майбутнє". Спільно з представником Миргородського відділу поліції, організатори акції нагадали велоактивістам про важливість застосування у вечірній час світловідбивних елементів на одязі та транспортних засобах, адже це значно підвищує їх безпеку.

До прикладу, при їзді з ближнім світлом відстань, при якій можна помітити пішохода 25—30 метрів, а якщо у людини є флікер, то вона збільшується до 130–140 метрів. А водій, що їде в машині з включеним дальнім світлом, може побачити флікер з відстані 400 метрів. Отож світловідбивний брелок на куртці, сумці чи рюкзаці знижує ризик наїзду на пішохода чи велосипедиста на 65 відсотків.

Менш, ніж за підвгодини учасники велопараду разом з волонтерами виготовили понад 70 флікерів з фетру та світловідбивної плівки, яку для акції надала компанія "Пластикс-Україна". Подібні акції вже прокотилися різними куточками України і ми сподіваємося, що власноруч виготовлені світловідбивні брелоки ще довго прикрашатимуть речі їх власників та вбережуть їх від небезпеці на дорозі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]