Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благоустрій на Харківці
2022-09-02

Новий тротуар та зони для перепочинку пішодів завершують облаштовувати на Харківці працівники місцевого комунального підприємства. Оновлення там пішохідної доріжки було вкрай потрібним, оскільки старе асфальтне покриття з роками дуже зіпсувалося і спричиняло великий дискомфорт для учасників руху. Тож працівники демонтували старе покриття та замінили його на плитку. Це дозволить забезпечити безперешкодне пересування  людям з інвалідністю та мамам з дитячими візочками. Вони кажуть, що тепер переміщатися цим маршрутом стало  дуже зручно.

За словами начальника КП "Спецкомунтранс" Олександра Онищенка, на ділянці укладено 350  квадратних метрів  плитки. Кошти на відповідні роботи з благоустрою було виділено з місцевого бюджету в сумі 91,2 тисячі гривень.

Одна з головних аксіом “міста для людей” – це комфортне пересування та перепочинок для пішоходів і водіїв. Саме завдяки робітникам підприємства та інспектора по роботі з органами самоорганізації населення Тетяни Лукаш (з ідеєю встановлення лавочок), цей проєкт по створенню зони комфорту на Харківці  вдалося реалізувати.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]