Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Біля багатоповерхівок Миргорода встановлюють обмежувачі швидкості
2021-08-27

Для безпеки руху на прибудинкових територіях миргородських багатоповерхівок встановлюють обмежувачі швидкості. Штучні дорожні нерівності закупили за рахунок грантових коштів. Їх вдалося залучити громадським активістам - групі самодопомоги "Слово і діло", що взяли участь в конкурсі Малих грантових ініціатив від Українського жіночого фонду за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта. За грантові кошти було закуплено 50 комплектів обмежувачів швидкості.

Був сформований список будинків, де необхідно було встановити ці обмежувачі, а комунальне підприємство "Спецкомунтранс" взяло на себе зобов'язання по встановленню таких обмежувачів на прибудинкових територіях, розповів  заступник міського голови Сергій Швайка. Раніше, говорить Сергій Олексійович, аби убезпечити себе, жителі будинків встановлювали на в'їздах громіздкі бетонні блоки. Проте їх було демонтовано. Адже таким чином проїхати не могли не лише приватні автівки, а й спецтранспорт, насамперед, це швидкі, пожежники та правоохоронці. Встановлення ж "лежачих поліцейських" - це правильний спосіб вирішити проблему. Тому те, що ми планували робити за рахунок бюджетних коштів, фактично ми виконуємо за рахунок грантових коштів. Ми взяли на себе ямковий ремонт внутрішньобудинкових проїздів і встановлення цих пристроїв. А за рахунок громадської організації закуплено ці пристрої. Така допомога дуже велика та значна для міста.

Голова групи "Слово і діло" самодопомоги Олена Трапікас розповідає, що для реалізації суспільно корисної ініціативи об'єдналися 8 жінок Миргорода. Вирішили звернути увагу саме на безпеку руху, адже ця проблема є дійсно актуальною. Обмежувачі швидкості руху дозволять почуватися безпечніше і людям з інвалідністю, і маленьким дітям, що гуляють на подвір'ї, і тваринам. Активісти захищали свій проєкт та доводили доцільність його реалізації в місті. Та в результаті - отримали кошти на придбання спеціального обладнання. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]