Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Безпека освітнього процесу – пріоритет!
2022-08-08

Попри війну, навчальний рік в Україні розпочнеться з 1 вересня. Але тільки там, де це буде можливо, і з належними заходами безпеки. Щоб виконати усі рекомендації із питань безпеки в освітніх закладах нашої громади є можливість виділення додаткового фінансування з місцевого бюджету. Про це повідомив міський голова Сергій Соломаха під час розширеної  наради за участю керівників загальноосвітніх закладів. За його словами, ключовим аспектом в організації навчання – є питання безпеки, від чого і буде залежати застосована форма навчання: очна, дистанційна чи змішана. Сергій Соломаха наголосив, що важливо всім дітям дати доступ до освіти. А тим, хто хоче навчатися офлайн, забезпечити безпечні умови в закладах освіти.

Спілкуючись з педагогами, було обговорено стан готовності кожного загальноосвітнього закладу нашої громади. За словами керівників навчальних закладів, вони активно готуються до початку навчального року, зокрема, ведеться робота з дообладнання найпростіших укриттів для персоналу та дітей там, де це можливо, створюють запаси медикаментів, встановлюють тривожні кнопки для звернення в поліцію. Для дообладнання приміщень із місцевого бюджету було виділено майже 4,2 млн. грн. Начальник управління освіти, молоді та спорту Тетяна Колибельнік повідомила, наразі освітяни з'ясовують кількість дітей, які планують навчатися онлайн та очно, проводячи опитування серед батьків.

Вона зазначила, що оскільки можливості укриттів обмежені кількістю осіб, які можуть там перебувати одночасно, у окремих навчальних закладах доведеться запровадити різні форми навчання. За підсумками складених актів готовності, будуть ухвалені окремі рішення про форму навчання по кожному закладу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]