Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Безпечний Миргород
2015-10-21

Покращити систему забезпечення правопорядку у Миргороді покликаний проект "Безпечний Миргород". Проектом передбачено по всьому місту встановлення 16 камер відео нагляду. Ці прилади контролюватимуть не тільки центральну частину, торгівельні і розважальні заклади, а й перехрестя та в’їзди до Миргорода.

Ініціативу, яку ще навесні озвучив міський голова Сергій Соломаха, почали втілювати працівники міського відділу міліції. Перші камери відео нагляду вже встановили на вулицях Миргорода. Начальник Миргородської міліції Володимир Река презентував перші результати проекту «Безпечний Миргород» по встановленню найсучасніших цифрових відеокамер з системою розпізнавання автомобільних номерів, із записом дати та часу події.

За проектом на екран монітору чергової частини вже виведено 4 камери. Через них правоохоронці спостерігають цілодобово і контролюють ситуацію на вулицях в режимі он-лайн.

"Безпеці жителів та гостів нашого курортного міста приділяється значна увага," - зазначив Володимир Река. Завдяки відеозаписам жодне вчинення злочину, транспортна пригода чи навіть правопорушення не залишаться поза нашою увагою.

"Наявність камер із цілодобовим спостереженням більш дисциплінує громадян, а ті, хто стане на шлях злочинності, обов’язково нестимуть відповідальність," - продовжив думку головного міліціонера Миргорода і міський голова Сергій Соломаха. Він сподівається, що завдяки обладнанню, на яке було виділено кошти з міського бюджету, знизиться кількість порушників громадського порядку, а дорожній рух буде безпечнішим.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]