Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Безпечні пісочниці для малят дошкільного віку
2018-11-22

Наш ДНЗ№11 «Теремок» став одним із переможців  проекту «Місто активних громадян», який дав нам змогу реалізувати свою мрію – це встановлення нових сучасних пісочниць на ігрових майданчика Нашого садочку.

За допомогою небайдужих людей до безпеки та корисного відпочинку Наших дітей було виготовлено та встановлено 10 безпечних пісочниць «трансформерів» для малят. Від проекту «МАГ» ми отримали суттєвий внесок в нашу мрію в розмірі 20 000 гр. На ці кошти та внесок від активних громадян у серпні 2018 року було виготовлено та встановлено  на майданчиках садочка яскраві, практичні та надійні пісочниці, якими користуються понад 300 дітей закладу. Пісочниці виготовлені з надійної та безпечної сировини (вільха) і пофарбовані нітрофарбою в яскраві кольори. Вийшовши на прогулянку вихователі мають змогу відкрити пісочниці з зручними лавами та чистим піском. Вихованці «Теремка» з задоволенням граються, будують та досліджують, а ми спокійні за їх життя і здоров’я. Таким чином наш заклад намагається йти в «ногу з часом» та запроваджувати нові цікаві ідеї для кращого розвитку та дозвілля малюків.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]