Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Авіатори святкують 75- ти річчя полку
2016-11-25

25  листопада 2016 року Миргородській бригаді тактичної авіації  виповнюється 75 років. З нагоди річниці створення авіабригади у сквері Слави відбулося урочисте шикування військовослужбовців. Зі святом  особовий склад вітали та міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської районної ради Леонід Яринич, керівники військової частини та гості.

– Бригада є правонаступницею 659 винищувального авіаційного полку, створеного 27 листопада 1941 року. Протягом років незмінними для авіаторів залишались вірність військовому обов’язку, здатність за короткий час приступити до виконання бойових завдань за будь-яких умов. Хочу подякувати особовому складу за плідну працю, мужність, відданість Військовій присязі, – зазначив у вітальній промові командир повітряного командування “Центр” – заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Анатолій Кривоножко.

За зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди свята групу військовослужбовців бригади було заохочено грамотами і подяками командувача Повітряних Сил Збройних Сил України та командира повітряного командування “Центр”.

Привітати з ювілеєм уславлену ратними подвигами та успіхами мирних навчань бригаду прибули командири, які в різні часи стояли на чолі авіаційної частини. Бойові побратими з бригад тактичної авіації повітряного командування “Центр” відзначили значущість підтримки в повітрі миргородських майстрів льотної справи.

Під час урочистого мітингу присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів та поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим у Другій світовій війні та під час проведення антитерористичної операції на сході нашої держави.

Заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Микола Білокінь, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, голова Миргородської районної державної адміністрації Юрій Коваленко та голова Миргородської районної ради Леонід Яринич нагородили грамотами і подяками кращих військовослужбовців.

Командир 831 бригади тактичної авіації полковник Сергій Ялишев висловив вдячність всім волонтерам та благодійникам за всебічну постійну увагу, за вагомий внесок в удосконалення навчально-матеріальної бази та підвищення боєздатності бригади, за сприяння та допомогу, надані під час організації забезпечення роботи комісії представників держав-учасниць та держав-партнерів ОБСЄ. Серед таких – директор Запорізького державного авіаремонтного заводу “МіГ ремонт” Сергій Фурдило.

– Більше сотні наших побратимів сьогодні виконують свій військовий обов’язок в районі АТО. Хочу запевнити, щo ми і надалі будемо спрямовувати всі свoї сили та прoфесійну майстерність на підтримку висoкoї бойової гoтoвнoсті, дисципліни та oрганізoванoсті, – наголосив полковник Сергій Ялишев.

З найтеплішими вітаннями до миргородських авіаторів звернувся легендарний герой фільму “В бой идут одни старики”, народний артист України Володимир Талашко. Після його виступу святковий концерт продовжили дитячі колективи та колективи народної самодіяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]