Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Аналіз проектів Громадського бюджету
2018-06-15

Робоча група з питань Громадського бюджету м.Миргород провела аналіз проектів, поданих цьогоріч до Громадського бюджету. Із 17 поданих, 13 проектів направили відповідним головним розпорядникам на подальший аналіз на предмет можливості чи неможливості його реалізації.

Подача проектів тривала місяць: з 15 квітня до 14 травня 2018 року. За цей період було подано он-лайн 17 проектів від 15 авторів. Подано проектів на 3,68 млн. грн., з них 9 малих проектів на 0,56 млн. грн. та 8 великих на 3,12 млн. грн. Сума, передбачена на реалізацію проектів у 2019 році, становить 900 тис.грн., з них на малі 40% - 360 тис. грн, на великі 60% - 540 тис. грн.

На засіданні Робочої групи 12 червня проаналізували всі проекти з точки зору їх наповнення та змісту. Члени Робочої групи голосували окремо щодо кожного поданого проекту. Питання на голосування: чи допускати проект до аналізу головним розпорядником? Із 17 поданих проектів чотири не відповідали Положенню про Громадський бюджет м.Миргород і їх було недопущено до аналізу головним розпорядником коштів. Інші 13 проектів без зауважень направили відповідним головним розпорядникам на подальший аналіз на предмет можливості чи неможливості його реалізації.

Головні розпорядники бюджетних коштів до 22 серпня виконають свою частину аналізу проектів. За потреби розпорядники можуть звернутися до авторів за уточненнями. Після цього усі допущені до голосування проекти будуть оприлюднені. Саме голосування у 2018 році відбуватиметься тільки онлайн з 10 по 24 вересня. Проекти-переможці будуть оголошені у жовтні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]