Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Амбулаторію загальної практики-сімейної медицини відкрили в мікрорайоні "Мінзаводський"
2019-06-14

13 червня відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в мікрорайоні "Мінзаводський" по вул. Свидницього, 9. Це стала знаковою подією в житті мікрорайону та подарунком до Дня медичного працівника.

У мікрорайоні "Мінзаводський" проживає більше 8 тисяч мешканців. Для них і було облаштовано амбулаторію сімейної медицини, щоб дорослі і діти змогли отримати якісну первинну медичну допомогу без черг та у комфортному приміщенні. Цю амбулаторію  відкрито у рамках реформування міської ланки первинної медицини, яка покликана надавати якісні медичні послуги за місцем проживання. Про це під час урочистого відкриття зазначила секретар міської ради Наталія Гирка, заступник міського голови Сергій Михайленко, керівник комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Олександр Фошин. Від імені жителів мікрорайону вдячні слова висловив Віталій Сєров, голова цього мікрорайону. Прийом населення у цій амбулаторії ведуть лікар-терапевт Королевська Тетяна Вікторівна та лікар-педіатр Богданова Наталія Володимирівна.

Окрім обстеження та лікування, лікарі первинної ланки, в разі необхідності, можуть видавати направлення до вузькопрофільних спеціалістів, виписувати рецепти на ліки та будь-які медичні довідки. Амбулаторія забезпечена автомобілем.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]