Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуальна новація в контексті нового кодексу з процедури банкрутства - саморегулівна організація арбітражних керуючих
2020-02-19

Процедура банкрутства протягом тривалого часу потребувала удосконалення та ліквідації прогалин у регулюючих її нормативно-правових документах. Поява Кодексу України з процедури банкрутства обумовила створення саморегулівної організації, яка була незалежною та непідзвітною.   Для досягнення балансу між інтересами спільноти арбітражних керуючих та українського суспільства, торік 20 листопада було створено Некомерційну професійну організацію «Національну асоціацію арбітражних керуючих України». Ця організація покликана досягти балансу між інтересами спільноти арбітражних керуючих та українського суспільства, а також зробити процедуру банкрутства більш прозорою та неупередженою.

«Для зручності громадян наразі створюється веб-портал з банкрутства, де арбітражні керуючи будуть мати електронні кабінети. Через такий веб-майданчик Міністерство юстиції здійснюватиме віддалений контроль за діяльністю осіб, що займаються процедурою банкрутства, просто маючи доступ до особистого кабінету. У свою чергу, арбітражні керуючі матимуть можливість фактично вести електронне досьє справ та доступ до реєстрів», - зазначила Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального  управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла Полтавська, Сумська та Чернігівська області.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]