Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти другої сесії міської ради: обрано секретаря та утворено постійні депутатські комісії
2020-12-09

Олександра Гуржія, який був заступником міського голови, обрали секретарем Миргородської міської ради на першому засіданні другої сесії міської ради восьмого скликання, яке 9 грудня провів міський голова Сергій Соломаха. Загалом під час роботи депутати ухвалили низку рішень, необхідних для подальшої роботи міської ради.

Одним із таких було рішення Про обрання секретаря Миргородської міської ради. На розгляд депутатів було представлено кандидатуру Олександра Гуржія, заступника міського голови. За результатами таємного голосування за Олександра Васильовича проголосували 26 депутатів. Також на сесії було утворено 6 постійних комісій міської ради: освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій; регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції; житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування та комунальних ресурсів; бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та розвитку сільських територій; соціальної політики, охорони здоров'я, материнства і дитинства; земельних ресурсів, охорони довкілля. А також затверджено їх склад, а по деяких визначено голів комісій. За коментарем міського голови Сергія Соломахи, рішення щодо назв та персонального складу постійних комісій було сформульовано після перемовин з представниками політичних сил. Йшлося на сесії і про Положення про постійні комісії Миргородської міської ради. Документ затвердили як тимчасовий, з подальшим доопрацюванням. У роботі першого засідання другої сесії міської ради восьмого скликання взяли участь 31 депутат. Друге засідання другої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання відбудеться 15 грудня 2020 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]