Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Афганістан: пам’ять крізь роки
2019-02-15

15 лютого миргородці вшанували воїнів, на долю яких випала нелегка військова служба в зонах локальних конфліктів та схилили голови перед пам’яттю загиблих. Мітинг-реквієм до 30-ї річниці виведення військ з Афганістану за участю представників ветеранської організації, влади і громадськості відбувся біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам. Традиційно колоною учасники заходу пройшли алеями скверу Слави, поклали квіти до пам'ятників  загиблим Героям та вшанували їхній подвиг.

15 лютого 2019 року минає 30–а річниця виведення військ з Афганістану. Військовослужбовці з честю виконали свій обов’язок, продемонструвавши особистий героїзм та вірність присязі. Майже 330 тисяч українців взяли участь у “гарячих” точках. Багато з них не повернулося до родин. Ми пам’ятаємо про них і низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру. Ми цінуємо самовідданість та самопожертву земляків, які нині захищають територіальну цілісність України, - зазначив у виступі перший заступник міського голови Сергій Швайка.

У цей пам’ятний день ветерани згадали своїх бойових товаришів, солдатів і командирів, вшанували полеглих. Війна, яка тривала 10 років, забрала життя чотирьох  земляків-миргородців. Це  - Лупінін Олександр Сергійович, Зона Сергій Олексійович, Свінін Валерій Олександрович та Синящок Василь Віталійович. Пройдуть роки, прийдуть нові покоління, але ніколи не повинні померкнути прізвища земляків, які пройшли десятилітню війну в Афганістані, - сказав голова Миргородської міської організації української спілки ветеранів Афганістану Микола Кваша.

З нагоди річниці виведення військ воїнам-інтернаціоналістам було вручено відзнаки.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]