Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Афганістан: 29 років пам’яті
2018-02-15

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29 річниця виводу військ з території Республіки Афганістан. З нагоди цієї дати у сквері Слави біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм. Учасниками заходу були представники міської і районної влади, ветеранських організацій та громадськість.

У зверненнях з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав промовці дякували українським воїнам за вірність присязі і обов'язку. Секретар міської ради Наталія Гирка зазначила, що покоління афганців було і є прикладом мужності для українських захисників. Афганістан став школою патріотизму, військової служби та братерства. "Ви стали взірцем для молодих воїнів, прикладом мужності та героїзму. Ви навчаєте молоде покоління бути патріотами своєї Батьківщини. Ваш інтернаціональний обов’язок навчив Вас цінувати порядність, дружбу та ціну життя і миру. Ви, які пережили загибель своїх друзів, бачили горе та руйнування і жахи війни ніколи не думали, що  через багато років знов доведеться взяти у руки зброю і захищати свою Батьківщину на сході України. Ви постійно надаєте волонтерську допомогу учасникам АТО. Ми дякуємо всім ветеранам-інтернаціоналістам за вірне служіння Батьківщині, за піклування про родини загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління та активність в громадському житті.

Завершився тематичний захід покладанням квітів до підніжжя пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]