Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
5 медалей привезли миргородці з чемпіонату Кіокушин Будо Карате «Хортиця 2019»
2019-10-01

Минулої суботи в м.Запоріжжя відбувся відкритий чемпіонат з Кіокушин Будо Карате «Хортиця 2019». Четверо вихованців клубу «Миргородська Фортеця», які ввійшли до збірної області з карате, взяли участь в цих змаганнях та вибороли низку медалей різного гатунку.

1 місце в розділі (Куміте) у своїй ваговій категорії посів Владислав Зайцев, 1 місце в (Куміте) та 2 місце в розділі (Ката) виборов його молодший брат Данило Зайцев, 3 місце в (Куміте) та 3 місце в (Ката) завоював Олександр Лазоренко. Владислав Панов в другому поєдинку поступився сильнішому опоненту. У підсумку - гарний результат: 5 медалей привезли Миргородці з  чемпіонату з Кіокушин Будо Карате «Хортиця 2019». Вітаємо тренера та його вихованців і бажаємо подальшого успіху.

Зараз триває підготовка до нових змагань. Тренер Ігор Івко проанонсував, що 5 жовтня відбудеться чемпіонат «Полтавська Битва 2019» в м.Полтава та 13 жовтня «Козак Ріг» в м.Кривий Ріг. Чекаємо нових перемог від наших земляків!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]