Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
45 років КП "Миргородтеплоенерго"
2022-01-14

14 січня на території КП "Миргородтеплоенерго" відбулися урочистості з нагоди 45-річчя з дня створення підприємства.  Працівників та ветеранів  привітали керівники міста і району. Грамоти Миргородської міської ради кращим працівникам вручив заступник міського голови Сергій Швайка. Сергій Олексійович подякував трудовому колективу та ветеранам галузі, побажав усім миру і затишку в домівках. З нагоди 45-річчя на приміщенні адмінібудівлі відкрили ювілейну дошку, на якій зображено першого директора підприємства Анатолія Подліпного. Саме він очолював колектив протягом 34 років. 

Анатолій Олексійович розповів про трудові будні підприємства, побажав чинному директору Камандару Байрамову та колетиву успіхів і розвитку підприємству. З нагоди свята багатьом працівникам та ветеранам було вручено грамоти та відзнаки різного рівня та подарунки. Почесні гості вручали ветеранам і працівникам підприємства  почесні грамоти Полтавської обласної та Миргородських районної і міської рад, Полтавської і Миргородської державних адміністрацій, Центрального і обласного комітетів професійної спілки житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, адміністрації підприємства.

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]