Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
42% миргородців проголосували за чинного міського голову Сергія Соломаху
2020-10-26

25 жовтня голосування на дільницях Миргородської міської територіальної громади відбулося без грубих порушень виборчого законодавства. Всі 34 дільниці вчасно розпочали роботу і зачинилися о 20.00. За попередніми підрахунками, явка виборців склала приблизно 28%. У неділю миргородці обирали депутатів Полтавської обласної ради, депутатів Миргородської районної ради, депутатів Миргородської міської ради та міського голову територіальної громади. За попередньою інформацією, головою міської територіальної громади став чинний міський голова Сергій Соломаха. За нього проголосували 42,2% виборців, які прийшли на дільниці.

Юрій Коваленко отримав 10,7%, Леся Золотарьова - 7,7%, Олександр Гуржій - 6,6%, Сергій Гатанюк - 6,4%, Анатолій Вороновський - 6,2%, Лариса Горшньова - 4,9, Аліна Шаніна - 4,8%, Олександр Білоконь - 4,5%, Сергій Гараган - 3,6%,  Андрій Сіряк - 2,3%.

Також за попередніми підрахунками, до міської ради проходить 9 політичних сил, які подолали 5%-й бар'єр: "Довіра" - 19,2%, "За майбутнє" – 11,3%, "Опозиційна платформа - за життя" - 11,0%. А також такі партії: "Рідне місто", "Слуга народу", "Сила і честь", "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та "Свобода".

Остаточного підрахунку голосів поки що немає. Станом на 16 годину 26 жовтня Миргородська міська територіальна виборча комісія  продовжує засідання та опрацьовує бюлетені з мокрими печатками для встановлення результатів виборів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]