Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання громадської ради
2020-01-23

23 січня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з членами громадської ради та прозвітував про роботу за минулий рік. Керівник міста детально зупинився по кожному напрямку в життєдіяльності міста та фінансуванні цільових програм, окреслив перспективи роботи в поточному році.

Загалом на утримання всіх галузей міста торік було спрямовано близько 40 млн.грн. Зокрема, на сферу освіти - 134 791,1 тис. грн.,з них за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету використано 46 756,7 тис. грн. На реалізацію програм соціального захисту та соціального забезпечення використано 100 993,6 тис. грн. Ці кошти спрямовані на виплату пільг та субсидій пільговим категоріям громадян, допомогу сім’ям з дітьми, утриманню центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, на проведення заходів, територіальному центру соціального обслуговування, центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Фінансування галузі ЖКГ становить 33 796,3 тис. грн., що на 13 088,2 тис. грн. більше проти 2018 року. Кошти використані на благоустрій міста, поточний ремонт міжбудинкових проїздів, капітальний ремонт житлового фонду та інші заходи житлово-комунальної сфери. На поточний та капітальний ремонт автомобільних доріг міста та тротуарів спрямовано 24 815,8 тис. грн. На заклади культури - 14 435,1 тис. грн. На утримання комунального некомерційного підприємства “Миргородський міський центр первинної медико - санітарної допомоги” було спрямовано 4 712,9 тис. грн.

Видатки на фізичну культуру і спорт склали 10 347,5 тис. грн. Також з міського бюджету виділялися кошти на дитячо-юнацьку спортивну школу, на проведення заходів по фізичній культурі і спорту та фінансову підтримку спортивних організацій.

Торік було продовжено проєктну діяльність у співпраці з інвестиційними коштами різних джерел. Як приклад, реконструкція Центру естетичного виховання та будівлі колишньої першої школи у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Важливим питанням торік була робота комунальних підприємств та передача "водоканалу" громаді міста, продовження реформи первинної ланки медичної допомоги, упровадження освітніх реформ, забезпечення доступності інших послуг містянам, які надаються через Центр надання адміністративних послуг. У планах наступного року – реалізація основних пріоритетів, визначених Програмою соціально-економічного розвитку громади та Стратегією Миргородського субрегіону. Ключові напрямки роботи поточного року: продовження капітального ремонту міських доріг та тротуарів; виконання заходів із благоустрою; проєктна діяльність; розвиток туристичного напрямку та багато інших заходів, спрямованих на покращення міської інфраструктури, -  підсумував Сергій Соломаха.

У ході обговорення члени громадської ради активно ставили міському голові питання. Вони стосувалися медичного забезпечення миргородців на вторинному рівні, безпечності руху на дорогах в темну пору доби, благоустрою місць загального користування, екології та інші.

Також на засіданні громадської ради було заслухано інформацію Про стан надання медичних послуг населенню міста та роботу КНП “Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” за 2019 рік, перспективи розвитку КП “Миргородводоканал” та звіт про діяльність громадської ради за минулий рік.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]