Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ти зможеш, якщо зміг я!
2021-11-19

Популяризація фізичної культури і спорту, активізація рухової активності та здорового способу життя серед дітей з особливими потребами є одним із напрямків роботи міського ЦФЗН «Спорт для всіх».  Фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!», які проводяться кожен рік працівниками центру  для цієї категорії дітей,  на минулому тижні відбулися і для учнів Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів. Програма заходу включала в себе спортивні змагання з настільного тенісу та волейболу для всіх бажаючих юнаків та дівчат навчального закладу. 

        У  змаганнях з волейболу перше місце посіла команда в складі Костянтина Волошина, Михайла Мішина, Маші Пилипенко, Романа Марковського, Діани Черникової. Серед учасників змагань з настільного тенісу у юнаків переможцем став Тимур Шинкаренко, другим –  Двейн Дурдієв, бронза –  у Дениса Толмачова. Перше місце серед дівчат виборола  Сніжана Спектор, срібло –   у Маші Пилипенко, бронза –  за Ангеліною Оникій. 

         Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями ЦФЗН «Спорт для всіх». Всі учасники заходу, незалежно від спортивних результатів,  отримали солодкі подарункові набори.  

         ММЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює вдячність директору школи-інтернату Євгену Похну, вчителю фізичного виховання Руслану Колодчуку  за сприяння у проведенні заходу та активну роботу з популяризації фізичної культури і спорту серед своїх вихованців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]