Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості
2018-07-17

З метою забезпечення реалізації державних гарантій у сфері праці, в тому числі і на право своєчасного одержання винагороди за працю, спеціалістами управління соціального захисту населення Миргородської міської ради щодекадно здійснюється моніторинг виплати заробітної плати

на підприємствах міста, що дає можливість контролювати стан погашення зарплатних боргів та упереджувати їх виникнення, постійно аналізується стан оплати праці та вживаються додаткові заходи щодо погашення заборгованості із виплати  заробітної плати.

З початку року проведено 5 засідань тимчасової комісії з питань заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засідання комісії систематично запрошуються керівники суб’єктів господарювання усіх форм власності, які мають заборгованість із виплати заробітної плати, заборгованість до фондів, по  податках та приймаються відповідні рішення по прискоренню погашення заборгованості.

Згідно даних управління  статистики у Миргородському районі станом на 01. 07. 2018 року загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати у місті становила 2233,3 тис. грн.

Серед економічно – активних підприємств - Державний Миргородський гренажний завод станом на 01.07.2018 року  згідно оперативних даних має заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 20,8  тис. грн.

На трьох підприємствах, які віднесені до категорії банкрути станом на 01.07.2018 року  має місце заборгованість із виплати заробітної плати, а саме: ТОВ «Миргородм’ясопром» - 106,6 тис. грн., ДП ДАК «Хліб України» «Миргородський КХП№1» - 94,2 тис. грн. та ДП НАК «Надра України» «Миргороднафтогазрозвідка» - 2011,7 тис. грн.

Але приємно відмітити той факт, що на ДП НАК «Надра України» «Миргороднафтогазрозвідка» спостерігається позитивна динаміка по погашенню заборгованості із виплати заробітної плати. На підприємстві в порівнянні з початком року  вона зменшилась  на 814,0 тис. грн.

Адміністраціями підприємств - боржників розроблено графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Арбітражні керуючі підприємств  – банкрутів постійно спрямовують роботу на прискорення проведення ліквідаційної процедури та погашення заборгованості із виплати заробітної плати, до Пенсійного фонду України та по податках.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]