Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
21 вересня – Міжнародний День миру
2022-09-21

У вересні 2001 року ГА ООН остаточно утвердила дату святкування Міжнародного Дня миру – 21 вересня. Україна підтримала це рішення Указом Президента від 2002 року. 20 років відзначаємо цей день як день загального припинення вогню і відмови від насильства. Але останні 8 років – наш суцільний біль, трагедія, а мир – лише казкова мрія для всіх українців.

Україна – миролюбива держава. Говорячи про тисячолітню її історію, всі попередні етапи – Київську Русь, Галицько-Волинську державу, Велике Князівство Литовське, Українську козацьку державу, українські державні утворення XX століття, ми бачимо як сучасна Україна успадкувала всі традиції державності і ніколи нікому не несла загрози, зла. Ми ні на кого не нападали, нікого не пригнічували, не повчали, не втручались. В той час з мечем і вогнем на нас постійно йшли кочовики зі сходу, наші території приваблювали турків, австрійців, поляків, румунів, українські землі намагались перетворити на свій плацдарм французи, німці. Російська політика в українському питанні, починаючи з XVI століття і донині, постійно носила імперський характер, намагалась перетворити наші землі на свої колонії.

Боротьба за незалежність триває і нині. Це боротьба за право бути собою, самим вирішувати, як жити, яке майбутнє обирати.

 

Людмила Пащенко, голова Ради ветеранів

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]