Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
21 квітня - День благоустрою території міста
2018-04-21

Велике прибирання території міста оголошено розпорядженням міського голови Сергія Соломахи ( №54-в). Згідно ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 р. № 777-р «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» (із змінами)», розпорядження Полтавської ОДА від 02.04.2018 року №317 «Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою території області та з метою проведення роботи силами підприємств та громадськістю міста по наведенню чистоти, благоустрою та озеленення, покращення санітарного стану в м. Миргороді, 21 квітня 2018 року оголошено  Днем благоустрою території міста Миргорода.

Документом зобов'язують керівників підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, вжити невідкладних заходів по приведенню в належний санітарний стан виробничих, прилеглих та закріплених територій. Головам вуличних та будинкових комітетів, гаражних кооперативів, радам мікрорайонів рекомендовано  забезпечити участь громадськості у наведенні чистоти і охайності на кожній вулиці, кожній прибудинковій території та навколо гаражів.  Контроль за  проведенням Дня благоустрою покладено на відділ житлово-комунального господарства міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]