Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
20 квітня 2019 року оголошено Днем благоустрою Миргорода
2019-04-19

Із метою проведення роботи силами підприємств та громадськістю міста по наведенню чистоти, благоустрою та озеленення, покращення санітарного стану в Миргороді, 20 квітня 2019 року оголошено Днем благоустрою території міста Миргорода.

 Про це йдеться у розпорядженні міського голови Сергія Соломахи за № 37-в. Документом доручено керівникам підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, вжити невідкладних заходів по приведенню в належний санітарний стан виробничих, прилеглих та закріплених територій. Відділу освіти міської ради (Колибельнік Т.М.), Миргородському художньо-промисловому коледжу ім. М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка (Дубина О.С.), професійно-технічному училищу № 44 (Мокрій Р.М.) забезпечити участь учнів, студентів у проведенні Дня благоустрою території міста Миргорода. Головам вуличних та будинкових комітетів, гаражних кооперативів, радам мікрорайонів  забезпечити участь громадськості у наведенні чистоти і охайності на кожній вулиці, кожній прибудинковій території та навколо гаражів. Зобов'язати відділ житлово-комунального господарства міської ради контролювати хід проведення Дня благоустрою території міста Миргорода. Засобам масової інформації висвітлити хід проведення Дня благоустрою території міста Миргорода. Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на першого заступника міського голови Швайку С.О.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]