Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбувся плановий виконком
2018-12-19

19 грудня відбувся плановий виконком. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. На підсумковому засіданні у поточному році було ухвалено низку рішень, частину з яких внесено до затвердження на сесії. Серед таких: підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2018 рік,  проект Програми економічного і соціального розвитку Миргорода  та проект міського бюджету на 2019 рік.

Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2018 рік та проект Програми економічного і соціального розвитку Миргорода на 2019 рік доповідала  начальник відділу економічного  прогнозування і туризму Оксана Голуб. Вона відзвітувала про виконані заходи у поточному році. Зі урахуванням статистичної інформації доповідач проінформувала по кожній галузі та акцентувала увагу на концептуальних принципах програми на наступний рік. За її словами, Програма економічного і соціального розвитку міста на 2019 рік розроблена відповідно до Закону України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України” та постанови Кабінету Міністрів України "Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету", "Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2017 – 2020 роки". В основу програми покладені основні положення Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, Стратегії розвитку Полтавської Області на період до 2020 року та плану заходів з її реалізації, Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року та плану її реалізації на 2018-2020 роки.

Другим питанням було розглянуто проект міського бюджету на 2019 рік. Пояснення надав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Він розповів, як сформовано бюджет Миргорода на 2019 рік та навів цифри по кожній галузі. Варто зауважити, що два вищезгаданих питання буде внесено до затвердження на черговій сесії.

Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко прозвітувала про підсумки виконання плану роботи виконавчого комітету у 2018 році та окреслила план роботи на 2019 рік.

Поточні питання стосувалися рішень з питань служби у справах дітей, споживчого ринку та підприємництва, архітектури та містобудування, житлово-комунальної галузі. За підсумками засідання було ухвалено відповідні рішення. Ознайомитися з прийнятими рішеннями можна у розділі "Рішення".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]