Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Плановий виконком
2022-06-15

15 червня відбулося планове засідання виконавчого комітету, що провів міський голова Сергій Соломаха. На засіданні було ухвалено рішення з низки поточних питань, зокрема щодо дотримання прав дітей; підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу; архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю; квартирного обліку; затвердження інвестиційних програм та інші.

У одному із рішень йшлося про початок роботи з проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Миргородської міської територіальної громади. Також детально було обговорено та проголосовано рішення, які прийняті між виконкомами. В основному ці документи стосувалися перерозподілу коштів місцевого бюджету. Відповідні кошти було спрямовано на першочергові потреби відповідно до законодавства воєнного часу. Зокрема на капітальний ремонт доріг громади  виділили 7 млн. грн.  На 3 млн. грн. збільшили резервний фонд, з якого  було спрямовано майже 430 тис. грн. на заходи по запобіганню та ліквідації надзвичайної ситуації в каналізаційній системі. 120 тис.грн. було виділено  на відновлення пожежних гідрантів для КП «Миргородводоканал». За програмою соціального захисту на виплату грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців було спрямовано 30 тис.грн., а також надано матеріальну допомогу жителям громади на поліпшення житлових умов.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]