Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
2-й відкритий чемпіонат міста з Кіокушин карате «Миргородська фортеця 2020»
2020-09-09

12 команд, 140 учасників із різних міст Полтавської області приїхали позмагатись та показати свій рівень майстерності на 2 -у  відкритому чемпіонаті міста Миргород з Кіокушин карате «Миргородська фортеця 2020». Захід  був запланований на кінець березня, але через пандемію  та епідеміологічну ситуацію, відбувся 4 вересня на стадіоні "Старт".

Миргород представляли два клуби. Це команда ІКО тренер Посєва О.П. та команда WKB спортивний клуб «Миргородська Фортеця» тренер Івко І.В.  Наші земялки  досить вдало виступили! Першими стали: Зайцеви Влад і Даня, Лазоренко Олександр, Дробина Даша, Панов Артем, Гергель Ярослав, Сиров Іван, Ткач Михайло, Шуваткін Дмитро, Апончук Олександра.

Другі місця: Панов Влад, Недосвітій Віталій, Гордієнко Глєб, Великий Костя, Ошека Стас, Шевченко Дмитро, Хмара Олександр, Єремейчук Настя, Москаленко Дмитро.

Треті місця: Гуляєв Нікіта, Рубан Артем, Пуха Олексій, Петріченко Олександр, Дакало Злата. Спортивний клуб «Миргородська фортеця» в командному заліку посів перше командне місце.

Тренер спортсменів Ігор Івко  розповів,  що ці змагання були відбірковими до кубку України з Кіокушин карате, який відбудеться в м.Запоріжжя, 19 вересня. Зараз каратисти з «Миргородської фортеці» ретельно готуються. Побажаємо їм міцного здоров'я, нових перемог і не зупинятись на досягнутому!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]