Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
155 років служіння людям
2016-10-05

Бібліографічний покажчик «Історія Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих на сторінках періодичних видань: 1955-2016» приурочений до 155-річчя нашої бібліотеки, яке відзначили у Всеукраїнський день бібліотек підготувала і випустила бібліограф Маргарита Олійник-Локай. Це своєрідний підсумок роботи та цікавий історичний екскурс, який познайомить нашого читача з діяльністю книгозбірні з 1955 року по 2016 рік.

Це перше фундаментальне видання, при підготовці, якого було опрацьовано тисячі бібліографічних карток та велика кількість періодичних видань присвячених міській бібліотеці. До посібника увійшли статті, документи, написані працівниками бібліотек, читачами, краєзнавцями, мешканцями м. Миргорода, кореспондентами місцевих часописів. Всього - 198 статей. Шанувальники бібліотеки  знайдуть матеріали з історії становлення і розвитку бібліотечної справи в Миргороді, про ветеранів бібліотечної праці книгозбірні, про традиції та інновації у діяльності бібліотеки, бібліотечне краєзнавство. Дописи в ньому погруповано по роках і розміщено в хронологічній послідовності. Ми добре розуміємо, що робота в сучасних умовах в бібліотеці це постійний пошук невикористаних резервів. Ми прагнемо і надалі реалізувати всі свої можливості, енергію та професіоналізм на користь свого користувача, зробити найпривабливішим місцем нашої громади.

 

Алла Федченко,    завідувач  Миргородської міської бібліотеки           

 для дорослих ім.. Д.Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]