Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення Миргородського міського голови Сергія Соломахи
2020-04-14

Шановні миргородці!

Останні новини щодо поширення COVID-19 сповнені тривоги. На превеликий жаль, коронавірусом захворіли і миргородці. Тому ми маємо адекватно реагувати на ситуацію: не панікувати, а бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих. Перш за все, дослухатися до порад і рекомендацій медиків, щоб якнайшвидше пережити цей складний час.

Миргородська міська рада робить і буде робити все можливе, щоб попри обмеження та карантин, місто і миргородці мінімально їх відчували. Ми провели інструктаж з усіма комунальними службами, попросили їх дотримуватися санітарних правил, щоб мешканці були з водою, з усіма послугами, які їм необхідні, з чистими вулицями та вчасно вивезеним сміттям, адже чистота, дезінфекція, порядок – один з головних інструментів у боротьбі з поширенням будь-яких інфекційних хвороб. І я дуже вдячний комунальникам, які працюють у нашій громаді. 

Особливе звернення нині до медиків. Ваша робота у ці дні набуває неабиякої відповідальності. Миргородська міська рада, попри складність  бюджету, відгукнулася на звернення лікарняних установ та виділила кошти на потреби закладів, які обслуговують жителів міста і району. Ми тримаємо постійний зв'язок з адміністраціями закладів і будемо дуже вдячні за добре та професійне ставлення до пацієнтів та медичну допомогу. Хочу звернути вашу увагу, що в КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради працює "гаряча" телефонна лінія. Звернення громадян приймаються за телефоном 0668247113 цілодобово.

Цей період дуже складний для місцевого бізнесу. Він несе  збитки, несе відповідальність не тільки за себе, а й за працівників. Я вдячний підприємцям за розуміння, за дотримання санітарних правил, своїх зобов’язань щодо правил роботи під час карантину.

Хочу подякувати нашим педагогам. Вони намагаються організувати роботу, щоб ці тижні не пройшли даремно, адже карантин – це не канікули.

Вимушені дії щодо критичного скорочення кількості одиниць громадського транспорту - це не тільки вимога Постанови. Це один із максимально дієвих заходів для убезпечення тих, хто найчастіше користується цим транспортом - людей пенсійного віку, які знаходяться в критичній групі ризику.

Я звертаюся до молоді – бережіть своїх батьків, дідусів, бабусь. Допоможіть  створити умови, щоб у них не було потреби залишати дім: купіть продукти, заплатіть за комунальні послуги, зателефонуйте зайвий раз. Звертаюся до миргородців, які належать до категорії ризику – побудьте цей час вдома.

Наближаються Великодні свята. Закликаю всіх бути сумлінними та відповідальними, адже саме від поведінки кожного з нас залежить, як швидко ми зможемо вийти з карантину і повернутися до нормального життя. Зустрічаємо та святкуємо Великдень онлайн. Дивимося відео трансляції святкових служб вдома - нині це доступно всім. Започаткуймо нові традиції та сімейні цінності святкування Великодня вдома і, тим самим, збережемо родину!

Шановні миргородці!

Миргородська міська рада працює в штатному режимі. На період карантинних обмежень, для уникнення прямого контакту, при необхідності отримання інформації, просимо звертатися за телефонами, які розміщені на офіційному вебсайті Миргородської міської ради. Ми на постійному зв'язку та будемо інформувати про ситуацію. 

Бережіть себе і будьте здорові! Нехай найближчі весняні дні принесуть повідомлення: епідеміологічна ситуація стабілізувалася, карантин знято!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]