Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала комісія з соціальних питань
2017-07-27

На засіданні постійної депутатської комісії з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, що відбулася, 26 липня, розглянули ряд актуальних питань. Зокрема, говорили про затвердження Програми підтримки розвитку територіального сервісного центру № 5344 регіонального сервісного центру МВС України в Полтавській області на 2017 рік; про внесення змін до рішення 19 сесії 7 скликання від 22.02.2016 року № 37 «Про затвердження міської програми «Здоров’я жителів міста Миргорода» на 2017 рік»;   про внесення змін до Програми соціального захисту населення міста Миргорода на 2017 рік та інше.

Першим пунктом порядку денного засідання було питання про результати досудового розслідування у кримінальному провадженні про розбійний напад на депутата Миргородської міської ради Олега Супруненка. Про хід розслідування звітував начальник Миргородського відділу поліції Володимир Река. Він, зокрема, зазначив, що до розслідування даної справи залучено, окрім місцевих правоохоронців, також спеціалістів ГУ Національної поліції, а також аналітиків слідчого відділу області. На даний момент розглядається три версії скоєння злочину.

Про хід розслідування Володимир Река звітуватиме також під час чергової сесії міської ради, що відбудеться 4 серпня. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]