Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обережно - бурульки!
2019-01-24

Нинішня зима мінлива – нічні заморозки чергуються з денною відлигою. Такі температурні перепади – найсприятливіші умови для утворення льодяних бурульок. Бурульки на козирках, дахах будівель і споруд є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. 

Причому, чим більше вага бурульки і чим вище будівля, з якої вона впала, тим більше вірогідність і серйозність травми. Падіння снігу, льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. За правилами техніки безпеки такі ділянки повинні бути захищені та огороджені спеціальною стрічкою, але на жаль це робиться тільки в поодиноких випадках. Обійти стороною небезпечні ділянки часто буває дуже складно.

Для того, щоб не потрапити в біду та уникнути травмування, потрібно дотримуватися основних правил безпеки, а саме: проходячи повз будинок або біля високих дерев, необхідно переконатися у відсутності загрози падіння льодових наростів;

  • не ходити під дахом будівель, а також під балконами;
  • не слід заходити за межі встановлених огорож;
  • якщо ви самостійно збиваєте навислі бурульки з вікон верхніх поверхів - стережіться падіння з висоти.

Від крижаної загрози страждають не тільки люди, але і транспортні засоби. Тому власникам машин слід пам’ятати, що паркувати свій автомобіль потрібно тільки в безпечних місцях, подалі від фасадів будинків та дерев.

Батькам потрібно розповісти дітям про небезпеку травмування від падіння бурульок.

Крім того, мешканцям багатоквартирних будинків необхідно звернути увагу на свої лоджії і балкони, де лежить сніг і лід, які можуть створювати небезпеку падіння і травмування громадян.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]