Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
26 квітня – День Чорнобильської трагедії
2017-04-26

Дорогі  миргородці!

 Шановні учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи!

26 квітня ми згадуємо одну з найбільш трагічних дат в історії нашої країни. 31 рік тому на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС стався вибух, який спричинив чи не наймасштабнішу техногенну катастрофу в світі. З тих пір Чорнобиль став синонімом болю, людських втрат та скорботи.

Радіоактивна хмара від аварії накрила тисячі квадратних кілометрів української землі та території європейських країн. У боротьбі з ядерним вогнем загинули десятки наших рятувальників, сотні співвітчизників були госпіталізовані, а мільйони людей зазнали різного роду уражень. Низько схиляємо голови перед усіма, хто не піддався страху і ризикнув, а то й пожертвував життям заради приборкання атомної смерті та забезпечення радіаційної безпеки. Аварія залишила відбиток не тільки техногенного, але й гуманітарного та соціального характеру. І цього року, й усі наступні роки одним із головних завдань для нас лишаються допомога постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, своєчасне надання їм соціальних і медичних послуг.

Шановні ліквідатори аварії! Вдячні Вам за відвагу та самопожертву, проявлені заради порятунку від катастрофи планетарного масштабу. Зичу Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя та  родинного затишку.

 З повагою 

міський голова  Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]