Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання архітектурно-містобудівної ради
2017-08-18

 Відбулося планове засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Миргородської міської ради.  На порядку денному було обговорено та ухвалено рішення з наступних питань:

  1. Розгляд результатів громадського обговорення, проведеного на виконання рішення виконавчого комітету № 445 від 12.07.2017р., щодо надання спеціального зонального погодження з метою отримання містобудівних умов  і обмежень забудови земельної ділянки: "Будівництво індивідуального гараж, за адресою: вул. Багачанська, 34-А, гараж № 24 в  м. Миргороді Полтавської області".
  2. Розгляд результатів громадського обговорення, проведеного на виконання рішення виконавчого комітету № 445 від 12.07.2017р., щодо надання спеціального зонального погодження на стадії оформлення права власності  на земельну ділянку, за адресою: вул. Гоголя (район № 36-42) в м. Миргороді" з цільовим призначенням – для будівництва індивідуальних гаражів.
  3. Обговорення детального плану території в межах вул. Шляхова м. Миргород, розробленого ФОП Кіріченко А.А.
  4. Розгляд результатів громадського обговорення, проведеного на виконання рішення виконавчого комітету № 463 від 26.07.2017р., щодо надання спеціального зонального погодження з метою отримання містобудівних умов  і обмежень забудови земельної ділянки: "Будівництво зблокованих гаражів на 12 парко-місць по вул. П. Мирного, 3 в м. Миргороді".
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]