Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги суб’єктів підприємницької діяльності громади!
2021-09-24

Державна установа „Офіс з розвитку підприємництва та експорту" запустила міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу. Метою запуску міжнародної версії веб-порталу є промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога у налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними партнерами з-за кордону.

Англомовна версія веб-порталу передбачатиме аналітичну інформацію щодо фокусних для експорту секторів України, перелік та описи усіх виставок, торговельних місій, форумів, конференцій тощо, які заплановані в Україні, а також актуальні новини щодо зовнішньоекономічної діяльності та розвитку українського бізнес-середовища.

Додатково для користувачів буде доступна сорсингова платформа у вигляді каталогу українських компаній, які бажають знайти партнерів за кордоном. В свою чергу, іноземні імпортери матимуть змогу за допомогою функціоналу порталу комунікувати з наявними у каталозі українськими підприємствами, або ж замовляти індивідуальний підбір потенційних постачальників у разі відсутності компаній відповідно до наявних критеріїв.

Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу створена Офісом з розвитку підприємництва та експорту на платформі „Дія.Бізнес" за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства економіки України Запрошуємо ознайомитися із новою версією Єдиного експортного веб- порталу (подія транслюватиметься на Фейсбук-сторінках „Дія.Бізнес, ДУ „Офіс з розвитку підприємництва та експорту" та Міністерства цифрової трансформації). Детальна інформація доступна на Експортному Веб-порталі „Дія.Бізнес" за посиланням: https://cutt.1y/ZW9USb9 та Фейсбук-сторінці ДУ „Офіс з розвитку підприємництва та eкспорту"(https://cutt.ly/ZW9T0bh).

Відділ підприємництва,

торгівлі та агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]