Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення начальника Миргородського гарнізону
2017-05-05

Шановна громадо Миргородщини та Полтавщини!

З'єднання, військові частини та підрозділи Миргородського гарнізону цілодобово несуть бойове чергування щодо захисту повітряного кордону нашої держави.Однак існує достовірна інформація, розміщена прес-центром на офіційній сторінці повітряного командування «Центр», про неодноразове затримання силами оперативно-чергових служб невідомих осіб при спробі проникнення на територію військових об’єктів, які знаходяться під охороною, а також застосування порушниками безпілотних літальних апаратів (квадрокоптерів, дронів).

З метою інформування населення, наголошуємо, що зафіксовані безпілотні літальні апарати над територією дислокації військових частин, баз, складів аеродромів або на підльоті до них, будуть знищуватись без попередження.

Начальник Миргородського гарнізону звертається з проханням до жителів Миргородщини та Полтавщини, утриматись від випадкового чи навмисного проникнення на територію режимних об’єктів.

Застерігаємо і повідомляємо, що у разі вчинення протизаконних дій чи провокацій поряд із військовими об’єктами, відповідно до статутних обов’язків, військовослужбовці добовихр нарядів, які охороняють об’єкти під час несення служби, у випадку необхідності, мають право на застосування зброї.

Причетних осіб, до вищезазначених інцидентів, буде затримано та притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України.

Начальник Миргородського гарнізону звертається до громадян з проханням, за можливістю, інформувати командування гарнізону, правоохоронні органи (Службу безпеки України, Національної поліції у Полтавській області), щодо попередження провокацій в місцях дислокації військ.

Черговий військової частини: (05355) 41751;

Управління Служби Безпеки України в Полтавській області:

- телефон довіри 0(532) 51-18-38;

Миргородський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області:

- тел. чергової частини: (05355) 5-24-50

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]