Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання робочої групи по проєкту НКПВУ
2020-11-02

У рамках Надзвичайної кредитної програми відновлення України  у Миргороді триває реконструкція старої будівлі ЗОШ №1.  Цей проєкт - дорого вартісний та має  визначені терміни реалізації.  Нині ж  на будівельному майданчику роботи відстають від графіка. Чому так відбувається? -  обговорили  2 листопада на  засіданні робочої групи з реалізації даного проєкту. Замовники та виконавці робіт  озвучили проблемні питання, що виникли у ході  будівництва, акцентували  на додаткових об'ємах та  видах робіт, які за підсумками обговорення,  буде внесено   у коригуючу документацію проєкту.  Міський голова Сергій Соломаха зазначив на важливості реалізації цього масштабного проєкту. Тому замовник готовий на допустимі поступки, проте й від виконавця вимагають чіткого виконання домовленостей та дотримання термінів робіт.

Представник ПРООН Володимир Миронов нагадав, що   Надзвичайна кредитна програма для відновлення України, в рамках якої фінансується проєкт, має свій початок та своє завершення. Тому вкрай важливо вчасно вирішувати всі проблемні питання, аби не втратити можливість завершити розпочаті роботи.

Загальна кошторисна вартість проєкту з відновлення споруди становить більше 27 млн гривень, з яких майже 22 мільйони - кошти Європейського інвестиційного банку, що надаються у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Нагадуємо, що "Реконструкція старої будівлі школи №1 під школу мистецтв по вул. Гоголя,173/2 в м. Миргород Полтавської області" - перший проєкт, який  фінансується у рамках  Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]