Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо приєднатись до проєкту #ЕФКО!
2021-04-07

Для кого цей проєкт? Мікро-, малі та середні виробники, що вирощують овочі, фрукти та ягоди й готові отримувати нові знання та впроваджувати зміни у своєму господарстві. Мета проєкту: допомогти виробникам поглибити свої знання в агрономії задля покращення якості та збільшення врожайності вирощеної продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Основні інструменти #ЕФКО:

- Технологічні тренінги від галузевих фахівців: особливості вирощування плодоовочевої продукції, боротьба зі шкідниками та хворобами, оптимальний підбір сортів, тощо. Розклад найближчих тренінгів: http://bit.ly/3bppDVT

- Відкриті вебінари: презентація новітніх технологій в галузі, оптимізація обліку виробництва, обговорення нагальних питань в плодовочивництві. Дізнатись більше про вебінари: http://bit.ly/3qNnTfD

- Індивідуальні консультації: можливість отримати поради від визнаних галузевих фахівців та вдосконалити виробничі процеси у господарстві. З переліком консультантів можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3ufjWlW

Чому варто долучитися до проєкту:

- Немає мінімальної площі насаджень – навіть якщо ви тільки плануєте вирощувати овочі та фрукти, ви вже можете звернутись за порадою до фахівців.

- Неважливо який юридичний статус вашого господарства – реєстрація ФОП, ФГ або ТОВ не є умовою для участі у проєкті. Достатньо бажання зростати та розвивати власне господарство разом із проектом.

- Безкоштовні консультації – вам не потрібно сплачувати за послуги фахівців. А при належному виконанні всіх порад й готовності вести звітність – є можливість отримати агросупровід протягом всього сезону.

- Технологічна актуальна інформація, яку важко знайти у відкритому доступі – наші експерти готують тренінги враховуючи специфічні відмінності регіону. Архів записів всіх заходів доступний лише учасникам проекту.

Як стати учасником проєкту? Заповніть форму реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3fw1SPB

 

Є сумніви про доцільність приєднання до проєкту або з’явились додаткові питання? Якщо так, то звертайтесь до Марії Лакеєвої, координатора проєкту зручним для вас способом:

 (067) 720-00-30 (Viber, Whats App, Telegram)

(095) 348-64-69

[email protected]

Або заповніть заявку та ми вам передзвонимо – https://bit.ly/3cPFdf9

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]