Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на громадське обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану громади
2023-09-19

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Миргородської міської територіальної громади 26 вересня 2023 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується з 11:00 26 вересня за адресою м. Миргород, вул. Гоголя, 173/2-А, Школа мистецтв. Очікувана тривалість заходу – 4 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Миргородської міської територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Миргородської міської територіальної громади можна оформити у період до
  24 вересня 2023 року
за посиланням: https://forms.gle/cPwcTBsWvvU7bcA48, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Миргородської міської ради
  (37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]