Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
З 19 листопада на території громади вводяться додаткові протиепідемічні заходи
2021-11-19

Через погіршення епідемічної ситуації, рішенням міської комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася 17 листопада 2021 року, з 00 год. 00 хв. 19 листопада 2021 р. на території Миргородської міської територіальної громади вводяться додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи епідемічної небезпеки, застосувавши заборону на:

- приймання відвідувачів у закладах культури/дозвілля і проведення культурних масових заходів;

- приймання у спортивних залах, фітнес-центрах;

- проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;

-перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.

Обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу, ринку тощо) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

 

Відділу освіти Миргородської міської ради з метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 , рекомендувано  не проводити ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських  олімпіад з навчальних предметів у 2021-2022 н.р.

У ході засідання комісії, яку провів  перший заступник міського голови – перший заступник голови комісії Олександр Острянин, також було обговорено стан утримання джерел протипожежного водопостачання в Миргородській міській територіальній громаді.  За підсумками обговорення вирішили  розробити цільову Програму ремонту пожежного водопостачання на території Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024 рік.

 ПРОТОКОЛ засідання

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]