Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітаємо з Днем підприємця!
2022-09-03

Шановні підприємці!

Вітаємо Вас зі  святом – Днем підприємця!

Сучасний підприємець по праву вважається героєм нашого часу – людиною, яка володіє не тільки великим обсягом знань, але й здатна приймати відповідальні рішення, мислити зважено і творчо. Ні для кого не секрет, що Ви є однією із прогресивних сил економіки. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для Вас.

Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально – економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, без розвинутого підприємництва не буває цивілізованого суспільства.

Міська влада налаштована на співпрацю та всіляку підтримку бізнесу і вважає його розвиток одним із перспективних і пріоритетних напрямків у нашій громаді. Стабільно в громаді розвивається бізнес і ми всіляко підтримуємо підприємницьку ініціативу.

Хотілось би відзначити, що розвиток малого і середнього бізнесу розглядається сьогодні і з точки зору зайнятості, оскільки в малому бізнесі громади працює майже п'ять тисяч чоловік, і з точки зору соціальних стандартів сімей підприємців, і з точки зору становлення в місті середнього класу.

 Ми  дякуємо сьогодні всім представникам малого бізнесу, хто своєю невтомною працею, ініціативою, енергією, участю у волонтерстві, вмінням ризикувати і долати труднощі активно сприяє розв’язанню важливих соціально – економічних завдань поступального розвитку нашої громади та наближенню перемоги.

Нехай у Ваших сім'ях завжди будуть тепло і затишок, і нехай наша загальна плідна праця буде запорукою нашого добробуту та благополуччя. 

 

Відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]