Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася стартова зустріч щодо співпраці громади із Програмою ООН із відновлення та розбудови миру
2022-11-02

У межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру триває реалізація третього компоненту, спрямованого на громадську безпеку та соціальну згуртованість громад. Нині вона поширюється і на Полтавську область. Про це розповів Еміль Коренєв, фахівець з мобілізації громад Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй під час стартової зустрічі з фахівцями міської ради та представниками громадських організацій.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру працює, аби місцеві громади та зацікавлені громадяни мали змогу самостійно визначати власні потреби в питаннях громадської безпеки, а також адвокувати виділення коштів на цю діяльність. Єміль Коренєв навів приклади реалізації успішних проєктів у громадах. Розповів, що через проєктну участь представників громадських організацій, можна отримати фінансову допомогу на реалізацію безпекових ініціатив.

Створення робочої групи із залученням зацікавлених сторін  (представників громадських організацій, ОСББ, правоохоронних органів, соціальних підприємств, волонтерів) створює передумови для безпечного середовища й посилення соціальної згуртованості. Робоча група уповноважується громадою для мобілізації процесів громадської безпеки на місцевому рівні. З допомогою робочих груп громада колективно визначає свої потреби та знаходить шляхи їх вирішення. За словами пана Еміля, важливо, щоб робоча група була репрезентативною, тобто, щоб до неї входили представники та представниці всіх зацікавлених сторін, у тому числі, обов’язково найуразливіші групи населення, з метою забезпечення реальних потреб і перспектив громади.

За підсумками першої зустрічі було прийнято рішення про створення робочої групи у Миргородській МТГ. Наступними етапами співпраці будуть створення профілю громади та збір і аналіз проєктних ініціатив.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]