Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді відновлюються протиепідемічні заходи для зупинення поширення СОVID-19
2022-09-22

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку 22 вересня провів перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин, ухвалено рішення про відновлення протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів від 09.12.2020 року № 1236. Відповідне рішення ухвалили через збільшення кількості хворих на ковід у Миргородській громаді. Рішення, зокрема, передбачає: дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об'єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті.

У Миргородській громаді, як і  в цілому по області та державі, побільшало хворих на коронавірусну інфекцію. На цьому тижні спостерігається збільшення кількості зареєстрованих випадків СОVID-19 у порівнянні з минулим тижнем на 126 %. Варто зауважити, що хворі – переважно не вакциновані. Більшість хворих – люди поважного віку, старші 60 років.

Керівники медичних закладів повідомили, що готові до сезонного спалаху інфекційних хвороб: первинна ланка забезпечена по протоколу лікування амбулаторних хворих медичними препаратами, а вторинна ланка має в достатній кількості як медикаменти так і кисень.

Зважаючи на ситуацію, перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин  рекомендував жителям громади дотримуватися протиепідемічних заходів у місцях масового скупчення людей (масковий режим, соціальна дистанція тощо), а також вакцинуватися або зробити бустерну дозу. Зробити щеплення можна в кабінеті щеплень  № 403 ( поліклінічне відділення для дорослих) на вулиці Гоголя, 149. У наявності є вакцина CoronaVac та Pfizer.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ охорони здоров'я за телефоном 5-25-05. Відповідальна особа -  начальник відділу Сергій Юрійович Михайленко.


 

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]