Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді попрощалися із земляком, воїном Сергієм Назаренком
2023-09-25
24 вересня Миргородська громада попрощалася із земляком, жителем села Малинівка, відданим солдатом України, Назаренком Сергієм Станіславовичем.
У складі Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького старший сержант Назаренко служив командиром відділення розгородження - командиром машини інженерно-саперного взводу. 8 червня 2023 року біля населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області ворожий артилерійський снаряд обірвав життя сміливого воїна.
«Перестало битися серце справжнього друга, люблячого сина, брата, чоловіка, батька і дідуся. На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та схиляємо голову в глибокій скорботі»- сказав на церемонії прощання секретар міської ради Олександр Гуржій.
       Сергій Станіславович Назаренко народився 15 січня 1975 року в селі Малинівка. У 1992 році Сергій Назаренко закінчив Шахворостівську середню школу. Численні шкільні друзі та вчителі пам’ятають його як працьовитого, справедливого і щирого хлопця. Після закінчення школи – строкова служба у лавах ЗСУ. Солдат Назаренко опановував військову науку і проходив шлях від рядового солдата до старшого сержанта у складі Державної прикордонної служби. 
Після демобілізації Сергій Станіславович вивчився на водія  машино-тракторної техніки. Працював на різних роботах. Любив родючу українську землю, був вправним трактористом. Із початком повномасштабного вторгнення, як справжній чоловік, не вагаючись, старший сержант Назаренко пішов боронити рідну землю, яку роками обробляв та засіював.
Герой віддав своє життя у надважких боях українського контрнаступу 8 червня 2023 року. Вважався безвісно зниклим до вересня 2023 року. Смерть командира машини інженерно-саперного взводу військової частини А-0222 старшого сержанта Сергія Назаренка встановлена за допомогою експертизи. Він загинув смертю хоробрих, звільняючи рідну українську землю.
Поховали Героя з відповідними почестями на місцевому кладовищі села Малинівка.
Миргородська міська рада висловлює щирі співчуття родині Сергія, його друзям та знайомим, побратимам, та всім тим, хто знав відважного чоловіка, справжнього патріота своєї держави, захисника України. Низько вклоняємося в шані. Пам’ять про земляка-Героя - повік в наших серцях!  
 
 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]