Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді попрощалися із Героєм Дмитром Бончевим
2023-12-26

26 грудня у Миргородській громаді попрощалися із Дмитром Бончевим. Відважний воїн віддав життя за Україну. У жорстокому бої 8 грудня 2023 року на території Донецької області старший лейтенант, командир мінометного взводу Дмитро Сергійович отримав важкі поранення, а 21 грудня помер у лікарні.

Дмитро Бончев народився 12 квітня 1990 року в с.Мирне Гуляйпільського району Запорізької області. Закінчив місцеву середню школу, Бердянський машинобудівний коледж та Національний-технічний університет «Харківський політехнічний інститут». У 2015 році Дмитро Сергійович здобув ступінь магістра та кваліфікацію «професіонал з інженерної механіки». Працював у компанії  «Ельдорадо», був заступником директора в Миргородському відділенні. 19 серпня 2022 року Дмитро Бончев став військовослужбовцем 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Як у мирному житті, так і на страшній війні Дмитро Бончев був відповідальним, зібраним і наполегливим. За бойові заслуги командир мінометного взводу отримав чергове звання старшого лейтенанта, нагороджений медалями  "За оборону рідної держави" та "За ВІДВАГУ".

Жорстокий бій 8 грудня 2023 року став останнім для Героя. За його життя боролись медики лікарні в Дніпрі, а згодом – у Вінниці. На жаль, 21 грудня 2023 року серце Дмитра Сергійовича зупинилося.

На прощальній церемонії з Воїном слова підтримки рідним, друзям та побратимам висловили секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка, начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського РТЦК та СП майор  Богдан Зубченко.

Поховали полеглого захисника України на Алеї Героїв у Миргороді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]