Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді попрощалися із Героєм Дмитром Бончевим
2023-12-26

26 грудня у Миргородській громаді попрощалися із Дмитром Бончевим. Відважний воїн віддав життя за Україну. У жорстокому бої 8 грудня 2023 року на території Донецької області старший лейтенант, командир мінометного взводу Дмитро Сергійович отримав важкі поранення, а 21 грудня помер у лікарні.

Дмитро Бончев народився 12 квітня 1990 року в с.Мирне Гуляйпільського району Запорізької області. Закінчив місцеву середню школу, Бердянський машинобудівний коледж та Національний-технічний університет «Харківський політехнічний інститут». У 2015 році Дмитро Сергійович здобув ступінь магістра та кваліфікацію «професіонал з інженерної механіки». Працював у компанії  «Ельдорадо», був заступником директора в Миргородському відділенні. 19 серпня 2022 року Дмитро Бончев став військовослужбовцем 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Як у мирному житті, так і на страшній війні Дмитро Бончев був відповідальним, зібраним і наполегливим. За бойові заслуги командир мінометного взводу отримав чергове звання старшого лейтенанта, нагороджений медалями  "За оборону рідної держави" та "За ВІДВАГУ".

Жорстокий бій 8 грудня 2023 року став останнім для Героя. За його життя боролись медики лікарні в Дніпрі, а згодом – у Вінниці. На жаль, 21 грудня 2023 року серце Дмитра Сергійовича зупинилося.

На прощальній церемонії з Воїном слова підтримки рідним, друзям та побратимам висловили секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка, начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського РТЦК та СП майор  Богдан Зубченко.

Поховали полеглого захисника України на Алеї Героїв у Миргороді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]