Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрили Інформаційний пункт підприємця
2023-07-03

У рамках спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» громад партнерів Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад, у приміщенні Миргородського Центру надання адміністративних послуг 30 червня відбулося офіційне відкриття Інформаційного пункту підприємця.

Місце розташування "Інформаційного пункту підприємця" у ЦНАПі обрали спеціально, щоб об'єднати зусилля різних служб, - розповідає Миргородський міський голова Сергій Соломаха. "Завдяки уряду ЄС та Німеччини ми відкрили Інформаційний центр для підприємців на базі ЦНАП. Тут надаватимуть консультаційну допомогу, в першу чергу, для відкриття бізнесу чи для його продовження. І я переконаний, що це допоможе розвитку малого і середнього бізнесу в нашому місті", - сказав міський голова.

Регіональний координатор програми "EU4Business" Владислав Кавелін говорить, що створення "Інформаційного пункту підприємця" дасть змогу покращити надання послуг підприємцям громади.

Начальник відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу Вероніка Богаєнко розповіла, що відтепер у Центрі надання адміністративних послуг можна отримати поради щодо відкриття власної справи, інформацію про корисні інструменти для бізнесу, про залучення інвестицій, державно-приватного партнерства і захисту прав підприємця у відносинах з органами влади.

На заході також презентували різні напрямки державної підтримки і стимулювання зайнятості окремих категорій та роботодавців через компенсаційні програми та ваучери. За словами директорки Полтавського обласного центру зайнятості Катерини Клавдієвої, для підприємців існує кілька програм фінансування, які впроваджуються спільно зі службою зайнятості.

Підтримка місцевого бізнесу - важливе завдання для забезпечення економічної спроможності Миргородської громади протистояти викликам війни. Зараз підприємці вмотивовані не тільки питанням збереження власної справи, але і більш глобальними завданнями: надати робочі місця та допомогти нашим захисникам.

Окрім того, особистий прийом та живе спілкування між консультантом ІПП та під­приємцем працюватиме на імідж влади серед підприємців та підвищить економічне зростання громади.

 Тож бізнесмени, які бажають отримати допомогу в "Інформаційному центрі підприємця" можуть звертатися до спеціалістів за адресою: м. Миргород, вулиця Гоголя, 171/1 чи за номерами телефону 063 542 33 41, 097 012 6836.

Режим роботи «Інформаційного пункту підприємця»
З 03.07.2023 р. по 31.07.2023 р.
-понеділок з 13.00 по 17.00
-середа з 8.00 по 12.00
-п’ятниця з 8.00 по 12.00.
 
Захід організували ГО «Зміни можливі» та Відділ підприємництва, торгівлі та АПК виконавчого комітету міської ради в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Зміни можливі» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

 

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]