Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді триває підготовка до можливої повені
2017-02-21

Кінець зими та початок весни супроводжується ризиком настання повені та паводків. Аби запобігти ймовірним надзвичайним ситуаціям відповідні служби завчасно планують свою роботу. 21 лютого відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки.

Розглянуто три питання порядку денного: про готовність органів управління, сил та засобів спеціалізованих служб міста до безаварійного пропуску можливого льодоходу, весняної повені та дощових паводків; про стан водопропускних та гідроспоруд на території міста, про наявність матеріального резерву паливно-мастильних матеріалів; проведення профілактичної роботи з населенням.

Начальник сектору цивільного захисту Олександр Яременко повідомив, що в місті триває підготовка до можливої весняної повені. У цілому система дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації відпрацьована. Проведена попередня оцінка негативного впливу повені та льодоходу на об’єкти життєзабезпечення населення, транспорту, енергетики, зв’язку, садиб та будівель, складений їх перелік і визначені заходи щодо захисту й забезпечення їх сталого функціонування. Вчасно проводяться заходи щодо відведення вод, утворених внаслідок танення снігу від житлових будинків та об’єктів господарювання, які потрапляють у зону постійного підтоплення. Об’єкти житлово-комунального господарства до роботи в період повені готові. Відстежується гідрологічний і льодовий режим в річці.

В цілому на засіданні комісії зазначено, що пожежно-рятувальні підрозділи та комунальні підприємства міста готові до дій за призначенням, створено резерв пального для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]