Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді продовжують розвивати велорух
2021-02-04

У межах реалізації проєкту "Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19" відбулося засідання Робочої групи з питань реалізації цієї ініціативи, яка перемогла у конкурсі партнерських проєктів, що спрямовані на зменшення впливу пандемії COVID-19. Заявка отримає грантову підтримку в рамках пілотного проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку», що впроваджується ПРООН на кошти, виділені урядом Швеції. Проєкт розроблений Миргородською міською молодіжною громадською організацією "За нами майбутнє" спільно з відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради.  Про це, відкриваючи засідання, нагадав заступник міського голови, заступник голови Робочої групи Сергій Швайка. В онлайн форматі в обговоренні питань порядку денного також взяли участь: Катерина Приходько - регіональний менеджер ПРООН; Ігор Назар - партнер ПРООН з питань розвитку громад; Олександр Барилко - координатор у Полтавській області ПРООН в Україні.

Начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, координатор проєкту в Миргороді Тетяна Усик детально розповіла про етапи та заходи реалізації проєкту. Він передбачає встановлення стійок муніципальних велопарковок та станцій технічного обслуговування (вело СТО). У ході засідання було обговорено подані пропозиції, які надійшли від установ. Під час їх розгляду та консультації з експертами Проєкту зійшлися на думці, що такі станції потрібні у таких місцях, де буде великий потік людей, велосипедистів, де наявні камери відеоспостереження, а також, щоб земля була у комунальній власності Миргородської міської територіальної громади. Попередньо визначилися, що це території біля Центру надання адміністративних послуг та центрального перехрестя, але остаточне рішення ще не прийнято.

Йшлося на засіданні і про тендерні процедури щодо виготовлення світловідбивачів з логотипами ПРООН і ВелоМиргород та матеріалів для промоції велоруху, а також про проведення інформаційних заходів, які передбачають заняття для школярів та осіб похилого віку з правил дорожнього руху для велосипедистів та видача прав велосипедиста.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]