Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді буде школа мистецтв
2019-03-29

Реконструювати старе приміщення колишньої першої школи та створити там комфортні умови для здобуття позашкільної освіти юними миргородцями та дітками, з родин внутрішньо переміщених осіб - у планах міської ради на найближчу перспективу. Втілити цей план місто сподівається з допомогою Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Проект "Реконструкція старої будівлі школи №1 під школу мистецтв по вулиці Гоголя 173/2 в м. Миргород Полтавської області"  підготовлено на участь у цій державній програмі, яка фінансується відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком.

Відповідно до порядку і умов, що визначають механізм надання субвенції з держбюджету у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, підготовлено пакет документів для реалізації освітньо-мистецької потреби миргородців. Діти, які прагнуть і хочуть розвиватися, отримають сучасний громадський простір та безбар'єрне середовище. Передбачається, що у відновлене приміщення "переїде" дитяча музична школа, деякі гуртки Центру естетичного виховання. Всім відомо, що згадані заклади позашкільної освіти  не вміщають всіх охочих дітей. А приміщення ЦЕВ – є аварійним. Тому участь у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України допоможе місту відновити історичну будівлю, яка вже протягом багатьох років залишається в "законсервованому" стані та псує зовнішній вигляд міста-курорту. Оскільки будівля знаходиться в комплексній охоронній зоні історичного району "Ведмедівка" і є пам'яткою архітектури місцевого значення, то підготовленим проектом враховано збереження її основних архітектурних елементів.

На 44 сесії Миргородської міської ради, що відбудеться 4 квітня, буде розглянуто рішення "Про надання згоди на участь у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України".

Нагадаємо, що до  цієї державної програми вже подано проект від Миргорода "Реконструкція Центру естетичного виховання".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]