Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Туберкульоз. Знай, стережись, не бійся!»
2019-04-09

Туберкульоз! Ця хвороба займає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства, так як вона не ліквідована в жодній країні світу. Щоденно у нас в Україні виявляють приблизно 82 нових випадків захворювання та 30 хворих гине. Небезпека полягає в тому, що можливе зараження збудником, який стійкий до протитуберкульозних препаратів. Запобігання поширенню нових та поверненню старих, вже відомих видів інфекційних захворювань, набуло глобального значення. Все частіше з’являються нові різновидності «старих» вірусів, здатних протистояти медикаментам, що раніше знешкоджували їх. У сучасному світі туберкульоз, як і інші хвороби, може швидко стати загрозою для кожної людини.

Пропаганді здорового способу життя, профілактиці захворювань на туберкульоз були присвячені лекції «Туберкульоз. Знай, стережись, не бійся!» фахівця із соціальної роботи центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Лавицької С.М. та представника БО «Світло надії» Галібіної Н.В. Безробітні міськрайонного центру зайнятості, учні ПТУ – 44 прослухали лекції та переглянули відеоматеріали, в яких в доступній формі розповідається про туберкульоз та методи його профілактики.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]