Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю - 10 років
2021-12-21

Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода 20 грудня відсвяткував 10-річчя відкриття закладу. Часто здається, що 10 років – це зовсім небагато. За словами керівника закладу Валентини Сіваченко, час, що минув, для нас був сповнений багатьма подіями, де переплелися успіхи й здобутки, проблеми і невдачі. За цей час – ми «виросли», набралися досвіду, нам є ким пишатися, є за кого порадіти. Ювілейна дата, це гарна нагода оцінити, що зроблено для дітей, поміркувати про перспективи розвитку.

Свято розпочалося з презентації центру від Валентини Сіваченко. Вона розповіла історію започаткування та про подальший розвиток центру, про проєкти та новітні технології комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, які застосовуються на практиці. Висловила вдячність колективу за непросту, відповідальну і таку необхідну працю, яка вимагає неабияких зусиль, професійної майстерності, терпіння і милосердя.

З нагоди ювілею щирими словами подяки  прийшли привітати працівників та гостей заходу: заступник міського голови Наталія Молочко, представники з територіальних громад та батьки дітей.

До привітань приєдналося  ГО «Відкрите серце», яке подарувало для дітей  стільчики. Хороший настрій  та гарні зачіски подарувала нашим працівникам волонтер майстер-перукар Катерина Перчук.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]