Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стартувала реалізація миргородських проєктів за рахунок коштів ДФРР
2020-05-28

Вже 5 років поспіль місто Миргород є активним учасником конкурсу інвестиційних проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Минулого року від міста вкотре було подано для участі у конкурсі п'ять  проєктів, два з яких регіональна комісія по оцінці та відбору інвестиційних проєктів відібрала для фінансування за рахунок коштів ДФРР у 2020 році. Це такі проєкти як "Будівництво велодоріжок по вул.Гоголя" та "Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9".

Перелік всіх проєктів, в тому числі від м.Миргород, вже затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 лютого 2020 року № 211 "Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку" (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/211-2020-%D1%80#n10) зі змінами від 13 травня 2020 року № 543 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/543-2020-%D1%80).

Для реалізації проєкту по реконструкції загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 з державного фонду регіонального розвитку передбачена сума співфінансування 6452,689 тис.грн. На проєкт по будівництву велодоріжок  по вул.Гоголя в м.Миргород з ДФРР передбачена сума співфінансування 5002,722 тис.грн.

21 травня 2020 року відділом капітального будівництва Миргородської міської ради на платформі електронних публічних закупівель PROZORRO оголошено процедуру закупівлі по проєкту "Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 по вул.Перемоги, 11 у м.Миргород Полтавської області" (коригування).

При вчасному фінансуванні з державного фонду проекти мають бути виконані вже в цьому році.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]